Diverse Diensten

Wij zijn een servicegericht bedrijf welke reparaties uitvoert aan alle soorten en merken fietsen.
Tevens kunnen wij nieuwe fietsen leveren van de meeste merken, vraag er vrijblijvend naar

NIEUWE FIETSEN

Een fiets kent vele doeleinden. Na een persoonlijk overleg waarin u uw wensen en eisen bepaalt voorzien wij u van een gedegen advies.
Een toerfiets voldoet immers aan andere eisen dan een schoolfiets of een racefiets.
Nadat de keuze gemaakt is en de juiste framemaat is vastgesteld wordt de levertijd opgevraagd. Tevens wordt bij levering de fiets rijklaar gemaakt en op de juiste hoogte afgesteld.

GEBRUIKTE FIETSEN

Gebruikte fietsen hebben wij vaak in diverse prijsklassen. Van station fietsen tot hele mooie, nauwelijks gebruikte, occasions. Alle fietsen worden afgeleverd met een onderhoudsbeurt. Mocht toch blijken dat er onverhoopt iets mis is met de fiets zullen wij dit uiteraard netjes voor u oplossen.

REPARATIES

Repareren is waar wij groot mee geworden zijn. Alle soorten en merken fietsen kunt u bij ons ter reparatie aanbieden.
Of het nu een fijn-afstelling van een racefiets betreft, het ontluchten van de rem van een mountainbike of gewoon een bandje vervangen van uw stadsfiets, wij hebben de kennis in huis. Speciaal voor het tijdperk van de elektrofietsen hebben wij een degelijke accutester aangeschaft, zodat wij ook daarin u juist kunnen adviseren en voorzien van een goed resultaat.

Fietsverhuur

Fietsverhuur in de gemeente Nederweert.

Nederweert een bruisende gemeente boordevol B&B’s, Campings en overige overnachtingsmogelijkheden. Daar hoort uiteraard ook een mogelijkheid tot het huren van een fiets bij. Daar komen wij weer om de hoek kijken. Goed onderhouden (zo goed als) nieuwe fietsen hebben wij voor u in de verhuur zodat u normaliter zorgeloos op pad kunt.

Onze  ervaring en kennis

Rob heeft zijn Fietstechnicus vakdiploma al jarenlang op zak, maar ook nu nog blijft hij cursussen volgen om bij de tijd te blijven. Zo heeft hij diverse workshops om de kennis van de elektrofietsen te vergroten bijgewoond.

Door een goede samenwerking met leveranciers en collega bedrijven kunnen wij de wachttijden kort houden.